Viikonloppuna tehtiin intialaista. Muuta kuvaa ei ole kuin tämä kun tein pohjaa intialaisille katkaravuille.

417630.jpg

Tein annoksen puolikkaana, mutta pistin kormakastiketta koko purkin puolikkaan sijaan. Tomaatin jätin pois, mutta sen olisi voinut varmaan korvata esim. tomaattipyreellä. Kaffir Limen lehtiä löytyy kaupoista, joissa on hyvä intialainen osasto. Lehdethän poistetaan ennen tarjoilua.

Lisäksi tarjottiin kanaa Tikka masala -kastikkeessa, naanleipää itse tehtynä, kurkkuraitaa ja riisiä.

Ohje on tällaisesta osoitteesta: http://spanews.naantalispa.fi/sivu.php?jid=81&lehti_id=12

INTIALAISET KATKARAVUT
punasipulia, hienonnettuna 1 kpl
Santa Maria mustapippuria rouhittuna 1 tl
Santa Maria sinapinsiemeniä 2 tl
Santa Maria kurkumaa 1 tl
rasvaa tai ruokaöljyä paistamiseen
Santa Maria Korma 1 tlk
Santa Maria Coconut Milk -kookosmaitoa 5 dl
Santa Maria Kaffir Lime Leaves -lehtiä 5 kpl
katkarapuja 1 kg
tomaatteja, paloina 0,1 kg
suolaa

Valmistus
Kiehauta punasipuli, mustapippuri, (sinapinsiemenet) ja kurkuma rasvassa tai ruokaöljyssä. Lisää Korma-kastike, kookosmaito ja kaffirlimen lehdet. Hauduta 5 min. Lisää katkaravut, tomaatit ja suola. Anna kiehahtaa. Tarjoa riisin, Chutneyn ja Naan Bread -leivän kera.