Jotain voisin kai kertoa ruuista mitä teen. Punaista lihaa en oikeastaan syö lainkaan, mitä nyt makkaraan tulee sorruttua muutaman kerran kesässä. Kanaa syön vain fileestä valmistettuna, eli en osta valmiita suikaleita. Tonnikalaa ja katkarapuja tulee ostettua liian harvoin. Sipulista en pidä lainkaan ja ruokiin laitan sitä tarpeen mukaan valmiina jauheena.
Ruuan suhteen olen siis hyvin nirso. Punaisesta lihasta en ole koskaan pahemmin pitänyt, mutta kasvistenkin syöntiin piti aluksi vähän totutella.

Viikolla syömme kummatkin omia ruokiamme. Mies syö vähän ja terveellisesti ja minä mitä satun keksimään. Tarkoitus olisi myös itse pitää yllä terveellistä ruokavaliota, mutta itsekuri on vielä kateissa.

Viikonloppuna herkutellaan. Jos emme käy ulkona syömässä tai hakemassa mukaan jotain niin teemme itse ruokaa jonkin teeman mukaan. Yleensä pöydässä on silloin montaa lajia ruokaa.

Ruokaohjeita katselen lehdistä ja leikkaan niitä talteen reseptikansiooni. Valion ruokasivut ovat todella hyvät ja sieltä löytää aina jotain. Muutamaa blogia (Hellapoliisi ja Pastanjauhantaa) tulee myös seurattua.

Yritän alkaa laittamaan parhaita reseptejä tänne mahdollisimman pian.