Eipä ole ollut mukamas aikaa päivittää tätäkään. Kesätöihin on lähdettävä joka arkiaamu varttia vaille seitsemän ja kotona olen viideltä. Sen jälkeen illat on melko tarkasti aikataulutettuja. Viikonloput mies on töissä ja itse teen hommia vanhempien omakotitalolla, jonka he juuri ostivat.

Olen töissä 50 km päässä kotoa. Melkein 2 tuntia menee joka päivä työmatkoihin. Veroissa saa kilometreistä jonkin verran takaisin, mutta ei se korvaa alkuunkaan sitä että täytyy tuota auton kotteroa käyttää kesäisin.

Työssäni olen kännykän hands free korvalla ja otan asiakkailta tilauksia ja vastailen heidän kysymyksiinsä koskien meidän tuotteita. Tämä on ihan leppoisaa puuhaa ja eipähän tarvitse kotona murehtia työasioita. Olen täällä jo varmaan seitsemättä kesää. Palkka on melko hyvä ja työkaverit mukavia. Vaikka asunkin isossa kaupungissa on sieltä kunnollisten kesätöiden saaminen todella vaikeaa. Oman alan töistä löytyy varmaan parin vuoden päästä.

Kesällä ei paljon lomailemaan ehdi. Ensi viikolla ajattelin ottaa yhden päivän "omaa lomaa" ja lähteä isommalla porukalla Särkänniemeen. Siitä onkin aikaa kun on kaikkiin laitteisiin päässyt pyörimään. Loppukesästä kun työt on jo loppu lähdetään Riikaan kolmeksi yöksi. Siitä tulee varmaan kivaa!